WEBAPPS SPACE

PËR PACIENTET

OFRUESIT SHËNDETËSOR

Ne i shërbejmë botës

Platformë e hapur, për lidhje direkte mes pacientëve dhe të gjitha llojeve të ofruesve të shëndetësisë

Specializuar në familje me të ardhura të ulëta dhe të mesme ekonomike

Komuniteti global i ndërlidhur

PLATFORMA JONË

Ne pranojmë të gjitha llojet e ofruesve të shëndetit

Procedurë e thjeshtë online për të regjistruar pacientë dhe ofrues të rinj shëndetësorë

Mjekët

Mjekë me licencë për çdo lloj specializimi

Terapistët

Ne pranojmë gjithashtu çdo lloj specialiteti alternativ

dhënës të kujdesit

Ne gjithashtu pranojmë çdo lloj kujdestari dhe infermiere

Ambulanca

Ambulancat ofrojnë shërbim të planifikuar

FARMACI DHE LABORATORI

Opsionale Online

Korrierët

Korrierët farmaceutikë për dërgimin e medikamenteve

Shërbimet tona

Konsultime online

Kërkoni saktësisht atë që ju nevojitet (çmimi më i mirë, vendndodhja më e afërt, praktikuesit më me përvojë dhe shumë më tepër)

Geolocation

Përdorimi i hartave për të gjetur lehtësisht ofruesit e shëndetit në nivel lokal dhe ndërkombëtar

Mobile App

Përdorimi i telefonit inteligjent për të kërkuar dhe punësuar çdo lloj ofruesi shëndetësor për ju, miqtë tuaj dhe familjen tuaj

Shërbim i lehtë

Mjekët dhe ofruesit e shëndetësisë në përgjithësi, organizojnë orarin e tyre për të ndjekur pacientët në terren ose nëpërmjet lidhjes online

PLATFORMA JONË

Teknologjia më e mirë e Teleshëndetit në botë

me përdorim të pakufizuar falas

Pacientët dhe Konsulentët Shëndetësor ndërveprojnë dhe ndajnë informacione

Ekosistem për të kërkuar dhe për të marrë ndihmën më të mirë që ju nevojitet në çdo moment

Smartphone juaj bëhet kartela juaj shëndetësore në mënyrë miqësore dhe pa kosto

Lidhu me Mjekësi Private dhe Publike

Aktualisht, Cruz Médika po fton në mënyrë aktive sektorët e shëndetësisë qeveritare të vendeve në zhvillim që të miratojnë platformën pa pagesë, për të lidhur personelin e tyre mjekësor për t'u kujdesur për publikun e gjerë pa asnjë kosto.

Inteligjenca artificiale dhe mësimi i makinës

Cruz Médika përdor teknologjinë e sofistikuar për të mbajtur të mësuarit automatikisht të platformës për të mirën e pacientëve.

Kontaktoni me ne.

Zyra Qendrore

Cruz Médika LLC
5900 Balcones Drive Suite 100, Austin, TX, 78731

Na kontaktoni

Email i korporatës
info@cruzmedika.com

Ne ftojmë pacientë dhe konsulentë mjekësorë nga e gjithë bota që të regjistrohen në Pilotin tonë të ardhshëm.

Na kontaktoni

  Lidhu me ekspertët

  Ndihmë dhe shëndet për të gjithë

  vecteezy_young-doktor-duke folur-me-te-phone-inteligjent-fs8

  konsultimet

  Merrni konsultime online me specialistë përmes video thirrjeve, chat-it, vizitave në shtëpi dhe vizitave në dhomat e këshillimit

  vecteezy_senior-burrë-punon-me-laptop

  Kartela mjekësore

  Ruani dhe shpërndani, sa herë që dëshironi, kartelën tuaj elektronike mjekësore

  Ofruesit e Shëndetit

  Ne promovojmë shkathtësinë, cilësinë dhe çmimet më të ulëta për të mirën e popullatës në përgjithësi

  ×
  Pacient
  ×
  Ofruesi i Shëndetit
  ×
  Konsultimi tani...
  ×
  Ofruesi i shëndetit...
  ×
  Pacienti...
  Aplikacione shëndetësore, pa kosto
  Ky është teksti i paracaktuar për shiritin e njoftimeve