WEBAPPS ПРОСТОР

ЗА ПАЦИЕНТИ

ДАВАТЕЛИ НА ЗДРАВЈЕ

Ние му служиме на светот

Отворена платформа, за директно поврзување помеѓу пациентите и сите видови здравствени даватели

Специјализиран за семејства со ниски и средни економски приходи

Меѓусебно поврзана глобална заедница

НАШАТА ПЛАТФОРМА

Прифаќаме секаков вид здравствени услуги

Едноставна онлајн процедура за регистрација на нови пациенти и здравствени услуги

Докторите

Доктори со лиценца за секаков вид специјализација

Терапевти

Прифаќаме и секаков вид алтернативен специјалитет

Даватели на нега

Исто така, прифаќаме секаков вид на даватели на нега и медицински сестри

амбулантни возила

Амбулантите обезбедуваат планирана услуга

АПТЕКИ И ЛАБОРАТОРИИ

Изборно онлајн

Курири

Фармацевтски курири за испорака на лекови

Нашите услуги

Консултации преку Интернет

Пребарајте што точно ви треба (најдобра цена, најблиска локација, најискусни практичари и многу повеќе)

Прецизни

Користење на мапи за лесно наоѓање здравствени услуги на локално и на меѓународно ниво

Мобилен стан

Употреба на паметен телефон за пребарување и изнајмување на секаков вид здравствени услуги за вас, вашите пријатели и вашето семејство

Лесна услуга

Лекарите и здравствените работници општо, го организираат својот распоред за посетување пациенти на лице место или преку онлајн врска

НАШАТА ПЛАТФОРМА

Најдобрата Телездравствена технологија во светот

со неограничена бесплатна употреба

Пациенти и здравствени консултанти во интеракција и споделување информации

Екосистем за пребарување и добивање на најдобрата помош што ви треба во секој момент

Вашиот паметен телефон станува ваше здравствено досие на пријателски начин и без трошоци

Поврзете се со приватни и јавни медицински лица

Во моментов, Cruz Médika активно ги поканува владините здравствени сектори на земјите во развој да ја усвојат платформата бесплатно, за да го поврзат нивниот медицински персонал да се грижи за пошироката јавност без трошоци.

Вештачка интелигенција и Машинско учење

Cruz Médika користи софистицирана технологија за да продолжи да учи платформата автоматски во корист на пациентите.

Станете во контакт со нас.

Дирекцијата

Cruz Médika LLC
5900 Balcones Drive Suite 100, Austin, TX, 78731

Контактирајте не

Корпоративна е-пошта
info@cruzmedika.com

Ги покануваме пациентите и медицинските консултанти од целиот свет да се запишат во нашиот следен Пилот.

Контактирајте не

  Поврзете се со експертите

  Помош и здравје за сите

  vecteezy_млад-доктор-зборува-со-паметен-телефон-fs8

  Консултации

  Добијте онлајн консултации со специјалисти преку видео повици, разговор, домашни посети и посети на консултантски сали

  vecteezy_senior-man-working-with-laptop

  Медицинска евиденција

  Зачувајте и споделете, кога и да посакате, вашата електронска медицинска евиденција

  Даватели на здравје

  Ние промовираме агилност, квалитет и најниски цени за доброто на населението воопшто

  ×
  Пациентот
  ×
  Здравствен провајдер
  ×
  Консултации сега...
  ×
  Здравствен провајдер...
  ×
  Трпелив...
  Здравствени апликации, бесплатни
  Ова е стандарден текст за лентата за известувања